Rosen Quartz Face roller og hjerteformet Gua Sha

349,00 kr.

Beskrivelse

Flot rosen Quartz Face roller & hjerteformet Gua Sha i en gaveæske

En smuk gaveæske med en rosen quartz face roller og en tilhørende Gua Sha med en hjerteform, der er et perfekt sæt til dig eller som gave.

Gua Sha er en traditionel kinesisk medicinsk teknik, der anvendes til at lindre muskelspændinger og øge blodcirkulationen i ansigtet.
Det er et perfekt redskab til at stimulere huden, hjælpe mod stress og spændinger i ansigtet. Reducere desuden træthed samt øger elasticiteten i huden.

Efter endt behandling, har huden fået glød og udstråling. Man kan også bruge en Gua Sha at til øge optagelsen af ens hudplejeprodukter.

Det er en flad, glat sten, lavet af rosenkvarts, som har afrundede kanter og en buet form, der passer til ansigtets konturer.

Face roller er et redskab, der bruges til at massere og rulle hen over huden i ansigtet. Det giver en let og afslappende massage til ansigtet, som kan hjælpe med at øge blodcirkulationen, mindske hævelser og reducere udseendet af fine linjer og rynker ved regelmæssigt brug. Man kan også bruge Face roller at til øge optagelsen af ens hudplejeprodukter.

Fordele ved brug af Gua Sha og/eller Face roller

Reducerer hævelse i ansigtet, især omkring øjnene, ved at stimulere lymfedrænage. Øger blodcirkulationen i huden, hvilket giver en sund glød og mere ensartet hudfarve. Massagen fra face roller og Gua Sha hjælper også med at afspænde musklerne i ansigtet, især hvis man spænder op i ansigtet på grund af stress. Glatter huden og hjælper med at udjævne og reducere synlige linjer og rynker.

En Face roller og Gua Sha giver en følelse af afslapning og velvære til huden.

Det anbefales at have både ansigts rullen og Gua Sha i køleskabet ca 30 min før brug, da det stimulere huden ekstra og desuden giver et koldt boost til huden

En rosen quartz er en lyserød krystal, der ofte bruges i forskellige former for spirituelle og alternative praksis. Den menes at have en række betydninger og egenskaber, herunder:

Kærlighed

Rosen quartz er ofte forbundet med kærlighed og hjerteenergi. Det menes at hjælpe med at åbne hjertechakraet og tiltrække kærlighed og positive relationer.

Healing

Rosen quartz menes at have en beroligende og helende energi. Det kan hjælpe med at reducere stress og angst og fremme en følelse af ro og afslapning.

Selvværd

Rosen quartz kan også være til gavn for selvværd og selvaccept. Det kan hjælpe med at fjerne negative tanker og fremme følelsen af selvkærlighed og selvtillid.

Spiritualitet

Rosen quartz menes at have forbindelse til det åndelige plan og kan hjælpe med at åbne op for intuition og spirituel opvågnen.