Lilla Ametyst Face roller og Gua Sha

399,00 kr.

Beskrivelse

Flot lilla ametyst face roller og hjerteformet Gua Sha i en smuk gaveæske

Få denne smukke og elegante ametyst face roller sammen med en smuk Gua Sha der har hjerteform og begge er i den flotte lilla farve.

Gua Sha er en traditionel kinesisk medicinsk teknik, der anvendes til at lindre muskelspændinger og øge blodcirkulationen i ansigtet.
Det er et perfekt redskab til at stimulere huden, hjælpe mod stress og spændinger i ansigtet. Reducere desuden træthed samt øger elasticiteten i huden.

Efter endt behandling, har huden fået glød og udstråling. Man kan også bruge en Gua Sha at til øge optagelsen af ens hudplejeprodukter.

Det er en flad, glat sten, lavet af rosenkvarts, som har afrundede kanter og en buet form, der passer til ansigtets konturer.

Face roller er et redskab, der bruges til at massere og rulle hen over huden i ansigtet. Det giver en let og afslappende massage til ansigtet, som kan hjælpe med at øge blodcirkulationen, mindske hævelser og reducere udseendet af fine linjer og rynker ved regelmæssigt brug. Man kan også bruge Face roller at til øge optagelsen af ens hudplejeprodukter.

Fordele ved brug af Gua Sha og/eller Face roller:

Reducerer hævelse i ansigtet, især omkring øjnene, ved at stimulere lymfedrænage. Øger blodcirkulationen i huden, hvilket giver en sund glød og mere ensartet hudfarve. Massagen fra face roller og Gua Sha hjælper også med at afspænde musklerne i ansigtet, især hvis man spænder op i ansigtet på grund af stress. Glatter huden og hjælper med at udjævne og reducere synlige linjer og rynker.

En Face roller og Gua Sha giver en følelse af afslapning og velvære til huden.

Det anbefales at have både ansigts rullen og Gua Sha i køleskabet ca 30 min før brug, da det stimulere huden ekstra og desuden giver et koldt boost til huden.

Hvad betyder en Lilla Ametyst?

En lilla ametyst er en type ædelsten, der er en variation af kvarts familien. Den lilla farve skyldes, at den indeholder jern- og mangan ioner, mens dens klarhed kan variere fra gennemsigtig til uigennemsigtig.

I mange kulturer er ametysten blevet anset for at have spirituelle og helbredenden egenskaber. Den menes at have beroligende virkninger på sindet og kroppen og at hjælpe med at lindre stress, angst og søvnløshed. Ametysten menes også at have en beskyttende energi og at fremme intuition og åndelighed.

Afhængigt ag kulturen kan ametysten også have forskellige betydninger. For eksempel kan den i nogle kulturer symbolisere renhed og beskedenhed, mens den i andre kan repræsentere visdom og åndelig styrke.