Grøn jade face roller og Gua Sha

349,00 kr.

Beskrivelse

Flot grøn jade face roller og hjerteformet Gua Sha i en gaveæske

En grøn jade face roller med en matchende Gua Sha i den flotte grønne farve der både er perfekt som gave til dig eller veninden.

Gua Sha er en traditionel kinesisk medicinsk teknik, der anvendes til at lindre muskelspændinger og øge blodcirkulationen i ansigtet.
Det er et perfekt redskab til at stimulere huden, hjælpe mod stress og spændinger i ansigtet. Reducere desuden træthed samt øger elasticiteten i huden. Efter endt behandling, har huden fået glød og udstråling. Man kan også bruge en Gua Sha at til øge optagelsen af ens hudplejeprodukter.

Det er en flad, glat sten, lavet af rosenkvarts, som har afrundede kanter og en buet form, der passer til ansigtets konturer.

Face roller er et redskab, der bruges til at massere og rulle hen over huden i ansigtet. Det giver en let og afslappende massage til ansigtet, som kan hjælpe med at øge blodcirkulationen, mindske hævelser og reducere udseendet af fine linjer og rynker ved regelmæssigt brug. Man kan også bruge Face roller at til øge optagelsen af ens hudplejeprodukter.

Fordele ved brug af Gua Sha og/eller Face roller

Reducerer hævelse i ansigtet, især omkring øjnene, ved at stimulere lymfedrænage. Øger blodcirkulationen i huden, hvilket giver en sund glød og mere ensartet hudfarve. Massagen fra face roller og Gua Sha hjælper også med at afspænde musklerne i ansigtet, især hvis man spænder op i ansigtet på grund af stress. Glatter huden og hjælper med at udjævne og reducere synlige linjer og rynker.

En Face roller og Gua Sha giver en følelse af afslapning og velvære til huden.

Det anbefales at have både ansigts rullen og Gua Sha i køleskabet ca 30 min før brug. Da det stimulere huden ekstra og desuden giver et koldt boost til huden.

Hvad betyder en grøn jade?

Grøn jade er en smuk grøn sten, der i mange kulturer og traditioner er blevet betragtet som en magisk og betydningsfuld sten.
Nogle af de betydninger og egenskaber, der ofte tilskrives grøn jade, inkluderer:

Fylde og velstand: Grøn jade menes at tiltrække velstand og rigdom og kan hjælpe med at forbedre økonomisk held og lykke.

Fred og harmoni

Grøn jade mener at have beroligende og harmonisk energi, der kan hjælpe med at reducere stress og angst og fremme en følelse af
fred og ro.

Beskyttelse

Grøn jade menes at have en beskyttende energi, der kan hjælpe med at beskytte bæreren mod negative energier og potentielle farer.

Hjerteenergi

Grøn jade menes at have en forbindelse til hjertechakraet og kan hjælpe med at åbne hjertet for kærlighed og medfølelse.

Spirituel vækst

Grøn jade menes at have en forbindelse til det åndelige plan og kan hjælpe med at forbedre intuition og fremme spirituel vækst.