Hvid bjergkrystal Face roller og Gua Sha

399,00 kr.

Beskrivelse

Flot hvid bjergkrystal face roller og hjerteformet Gua Sha i en gaveæske

Få dette smukke og elegante sæt med en hvid bjergkrystal face roller og en Gua Sha i hjerteform lavet af samme flotte farve.

Gua Sha er en traditionel kinesisk medicinsk teknik, der anvendes til at lindre muskelspændinger og øge blodcirkulationen i ansigtet.
Det er et perfekt redskab til at stimulere huden, hjælpe mod stress og spændinger i ansigtet. Reducere desuden træthed samt øger elasticiteten i huden. Efter endt behandling, har huden fået glød og udstråling. Man kan også bruge en Gua Sha at til øge optagelsen af ens hudplejeprodukter. Det er en flad, glat sten, lavet af rosenkvarts, som har afrundede kanter og en buet form, der passer til ansigtets konturer.

Face roller er et redskab, der bruges til at massere og rulle hen over huden i ansigtet. Det giver en let og afslappende massage til ansigtet, som kan hjælpe med at øge blodcirkulationen, mindske hævelser og reducere udseendet af fine linjer og rynker ved regelmæssigt brug. Man kan også bruge Face roller at til øge optagelsen af ens hudplejeprodukter.

Fordele ved brug af Gua Sha og/eller Face roller

Reducerer hævelse i ansigtet, især omkring øjnene, ved at stimulere lymfedrænage. Øger blodcirkulationen i huden, hvilket giver en sund glød og mere ensartet hudfarve. Massagen fra face roller og Gua Sha hjælper også med at afspænde musklerne i ansigtet, især hvis man spænder op i ansigtet på grund af stress. Glatter huden og hjælper med at udjævne og reducere synlige linjer og rynker.

En Face roller og Gua Sha giver en følelse af afslapning og velvære til huden.

Det anbefales at have både ansigts rullen og Gua Sha i køleskabet ca 30 min før brug, da det stimulere huden ekstra og desuden giver et koldt boost til huden.

Hvad betyder en hvid bjergkrystal?

En hvid bjergkrystal er en farveløs eller hvidlig krystal, der ofte betegnes dom “the master healer crystal”, da den menes at have en række helbredende og energetiske egenskaber. Nogle af de betydninger og egenskaber, der tilskrives hvide bjergkrystaler, omfatter:

Klarhed og balance

Hvide bjergkrystaller menes at have en klar og balanceret energi, der kan hjælpe med at berolige sindet og åbne op for intuition og spirituelle opvågninger.

Healing

Hvide bjergkrystaller menes at have en stærk helbredende energi og kan anvendes til en bred vifte af fysiske og mentale lidelser. De kan hjælpe med at lindre smerter, reducere stress og angst, og fremme generel sundhed og velvære.

Forstærkning

Hvide bjergkrystaller mener at have en evne til at forstærke energien fra andre krystaller og mineraler. De kan også forstærke intentioner og positive tanker.

Klarhed og renhed

Hvide bjergkrystaller menes at have en høj vibration og en evne til at rense og oplade auraen og chakraerne.