Tilbud

Nanobrow Lamination Gel

Original price was: 145,00 kr..Current price is: 139,00 kr..

Indeholder 7 ml
Føres i Transparent, sort, brun og beige.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Få perfekt definerede og smukt skulpturerede bryn med Nanobrow Lamination Gel!

Få smukke, farvede og velformede bryn med Nanobrow Lamination Gel.

Nanobrow Gel-Mascara er din hurtige løsning til at få polerede og smukke bryn med langtidsholdbar effekt. Denne bryngel giver dine bryn et lamineret look og dyb farve, samtidig med at den børster dem op og former dem præcist som du ønsker det.

Den fungerer også perfekt som en fixer.  Du kan påføre efter at have udfyldt dine bryn med en pomade, brynblyant eller et andet brynmakeup-produkt fra Nanobrow-serien. Den udgør det fantastiske sidste skridt i din makeup-rutine. Med Nanobrow’s styling- og toningsformel kan du sætte dine bryn som en professionel uden at spilde den mindste tid, og du kan altid være sikker på at opnå fantastiske resultater. Du skal blot børste produktet gennem dine bryn for at skabe den ønskede form – hurtigt, let og ubesværet.

Den enestående gel formel er kombineret med en handy silikone spoolie, der adskiller og former bryn hårene præcist efter din stil.

Tæm selv de mest uregerlige bryn med vores præcise spoolie, der skaber et perfekt look. Samtidig fugter, styrker og beskytter vores gel dine bryn med hydrogeneret ricinusolie.

“Få dine drømme bryn med Nanobrow Lamination Gel – den ultimative bryngel til styling!”

Den føres i 4 farver. Du kan vælge mellem transparent, beige, brun eller sort.

Yderligere information

Farver

Beige, Brun, Sort, Transparent

Producent

Du kunne også være interesseret i...