Tilbud

Nanolash Eyelash Serum

Original price was: 344,00 kr..Current price is: 329,00 kr..

Indeholder: 3 ml.

Beskrivelse

Få lange, tykke og smukke vipper med Nanolash eyelash serum

Nanolash eyelash serum er et professionelt vippeserum der virker. Hemmeligheden ligger i den unikke formel lavet af naturlige ingredienser af allerhøjeste kvalitet.

Serummet absorberes hurtigt for at sikre, at de aktive ingredienser kommer ind i folliklerne og virker indefra. De fremmer vippernes vækst og forbedrer deres tykkelse og farve . Serummet får dine vipper til at vokse sig stærkere og mere modstandsdygtige over for brud, flækker og hårtab. Den vippe forstærkende formel er udviklet i de mest avancerede laboratorier og er fuldstændig sikker og forårsager ikke allergiske reaktioner eller irritation.

Hvordan bruges Nanolash serum?

Applikatoren er enkel og det er ligesom at tegne en streg med en almindelig eyeliner. Påfør produktet præcis der, hvor øjenvipperne møder huden, ved bunden af de øvre og nedre linjer på vipperne. Det er vigtigt at sørge, at dine øjne er helt makeup fri. Det anbefales at påføre Nanolash aften.

OBS:

Nanolash serum er meget skånsomt imod øjenpartiet. Det er sikkert at bruge for dem der har allergi og følsom hud. Det er desuden anbefalet til kemoterapi hårtab. Nanolash kan også bruges, selvom man har vippe extensions eller falske vipper på. Det er kun med til at forstærke dine egne vipper. Nanolash nærer desuden også vipper, der er blevet beskadiget af vippeextensions.

Indeholder 3 ml.

Yderligere information

Producent