Environ HA Intensive Hydrating Serum

575,00 kr.

Indeholder: 30 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ HA Intensive Hydrating Serum med en høj koncentration af hyaluronsyre

Environ HA Intensive Hydrating Serum er et utrolig høj koncentreret serum. Den anvendes til at fugte huden i dybden og som giver et opstrammet udseende med en fyldig struktur og en sund glød.

Hydrating Serum reducerer og udglatter fine linjer og samtidig optimerer fugtniveauet. Dette sørger for langvarig effekt og efterlader huden med et sundt og strålende udseende.

TIP: Brug din cosmetic skin roller og få endnu mere ud af Hydrating serum.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...