Tilbud

Beautè Pacifique Symphonique Night-Time

129,00 kr.599,00 kr.

Indeholder 50 ml / 15 ml

Beskrivelse

Crème Symphonique Night-Time fra Beautè Pacifique. Opnå en foryngende effekt med denne avancerede natcreme, der indeholder hele seks forskellige A-vitamintyper.

Beautè Pacifique Crème Symphonique Night-Time giver en unik kombination. Den giver både en hurtig collagen-genopbyggende anti-age effekt og etablerer samtidig et langtidseffektivt depot af reparationsparat A-vitamin i huden. Takket være Beauté Pacifiques dokumenterede squalane-baserede nano-teknologi trænger A-vitaminerne dybt ned i læderhudens elastiske fibernetværk, hvilket resulterer i en ægte foryngelse af huden.

De mange øvrige ingredienser i natcremen arbejder sammen med deres supplerende hudforbedrende egenskaber, hvilket skaber en symfoni af pleje til den voksne hud. Påfør cremen direkte på renset hud med et eller to pump efter behov og fordel den med en let fingermassage, indtil den er fuldt absorberet.

BEMÆRK: Undgå at påføre natcremen i øjenomgivelserne! Den her natcreme er meget aktiv og kan i enkelte tilfælde kræve lidt tilvænning. Begynd derfor med at påføre den i et meget tyndt lag på renset hud – kun hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, skal cremen først bruges igen, når rødmen er forsvundet. Efter behov kan cremen gradvist anvendes hyppigere.

Oplev den foryngende virkning af vores avancerede natcreme og forkæl din hud med den absolut optimale pleje. Din hud vil takke dig for det!

Anbefales til den voksne hud og kan både bruges af mænd & kvinder.

Yderligere information

Producent

Størrelser

15 ml, 50 ml