Tilbud

Beautè Pacifique Symphonique Day-Time

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Indeholder 50 ml.

Beskrivelse

Fugtgivende dagcreme fra Beautè Pacifique med avanceret nano-teknologi – Crème Symphonique Day-Time

Føl forskellen allerede ved påføring af Crème Symphonique Day-Time på hudens overflade, når denne creme virker fornyende og opfriskende. Derefter penetrerer den dybt med en rig palette af anti-age ingredienser, der hver især har deres specifikke langtidseffekt.

Crème Symphonique-serien er resultatet af den nyeste dermatologiske videnskab og er nøje sammensat af Beauté Pacifique med flere ingredienser, der virker foryngende og genopbyggende. Sammen giver de Symphonique-produkterne den optimale, foryngende hudpleje til den voksne hud. Cremen er særligt udviklet til at tilføre blødgørende og beroligende ingredienser til den tørre og følsomme hud.

Påfør cremen på renset hud – eller endnu bedre, efter påføring af Serum Symphonique – med et eller to pump efter behov og fordel den med let fingermassage, indtil den er fuldt absorberet af huden.

Oplev den avancerede nano-teknologi og den optimale fugtgivende pleje til din voksne hud med Crème Symphonique Day-Time. Din hud vil takke dig for den nærende omsorg!

Yderligere information

Producent