Tilbud

Beautè Pacifique Hyaluronic Serum Symphonique

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Indeholder 30 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Serum Symphonique fra Beautè Pacifique – Avanceret Hyaluron Serum med Anti-Age Teknologi!

Serum Symphonique er en unik hybrid af et kraftfuldt Hyaluronic Serum, der kombinerer intens fugtighed med avanceret anti-age peptid-teknologi.

Med to aktive hyaluronsyre-typer forsynes huden straks med ekstra fugt, der opretholdes på et forhøjet niveau hele dagen. Hyaluronsyre-niveauet forbedres yderligere af en tilføjet peptid, der stimulerer hudens naturlige produktion af hyaluronsyre indefra. Dette udglatter og udfylder huden, så den får et ungdommeligt udseende. En anden avanceret peptid afslapper hudens mikro-muskulatur og udglatter fine udtryksrynker. Endelig styrker en tredje peptid hudens forsvar mod skader forårsaget af synligt og usynligt lys.

Beauté Pacifique’s eget PAPAIN-baserede exfolieringskoncept støtter de aktive ingrediensers penetration ved blidt at fjerne de øverste døde hudceller og åbne op for en bedre indtrængning af de aktive ingredienser. Serum Symphonique efterlader din hud velfugtet og med en naturlig glød, så du er perfekt forberedt til din foretrukne dagcreme og makeup.

Få en strålende hud med denne serum – din perfekte partner i kampen mod alderstegn!

Den anbefales til den voksne hud (mænd & kvinder), da den giver maksimal anti-age effekt.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...