Tilbud

Beautè Pacifique Symphonique Day-Time Dry skin

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 559,00 kr..

Indeholder 50 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Beautè Pacifique Symphonique Day-Time Dry skin er en fugtgivende dagcreme med avanceret nano-teknologi til tør og sart hud.

Føl forskellen med Beautè Pacifique Symphonique Day-Time Dry skin allerede ved påføring på hudens overflade. Oplev derefter, hvordan den dybt penetrerer med en rig palet af anti-age ingredienser, der hver især har deres unikke langtidseffekt.

Crème Symphonique-serien er resultatet af den seneste dermatologiske videnskab og er nøje sammensat af Beauté Pacifique med flere ingredienser, der virker foryngende og genopbyggende. I Symphonique-produkterne arbejder de sammen om at levere den optimale, foryngende hudpleje til den voksne hud. Cremen er specielt udviklet til at tilføre blødgørende og beroligende ingredienser til den tørre og følsomme hud.

Anvend cremen på renset hud – eller endnu bedre, efter påføring af Serum Symphonique – med et eller to pump efter behov og fordel den med let fingermassage, indtil den er fuldt absorberet af huden.

Oplev den avancerede nano-teknologi og den optimale fugtgivende pleje til din tørre og sarte hud med Crème Symphonique. Din hud vil takke dig for det!

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...