Environ Alpha Hydroxy Night Cream

530,00 kr.

Indeholder: 50 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Environ Alpha Hydroxy Night Cream med frugtsyre, der tilfører nyt liv til huden.

Environ Alpha Hydroxy Night Cream er en mild behandlingscreme med indhold af frugtsyre. Den medvirker til at forbedrer hudens udseende og tilfører mild eksfolierende virkning til forbedring af problemhud. Samtidig genopretter den hudens fugt niveau og giver huden en strålende glød.

Alpha Hydroxy Night Cream er formuleret til at virke i synergi med Environ A- vitamin fugtighedscremerne. Brug Slpha Hydroxy Night Cream først og efterfølgende den anbefalede Environ AVST fugtighedscreme.
Tilfører nyt “liv” til hud med et træt udseende og efterlader huden med glød og et strålende udseende.

Anvendes:
2 – 3 gange om ugen, kun om aftenen. Reducér anvendelsens hyppighed om foråret og sommeren.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...