Environ Concentrated Retinol Serum 2

540,00 kr.

Indeholder: 30 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Vitamin A Serum 2 som hjælper med at reducere skader i huden

Retinol Serum 2 indeholder en høj koncentration af Vitamin A. Den hjælper med at normalisere ubalance, skader i huden og problematiske tilstande samt understøtte hudens sundhed. På sigt bliver der pustet nyt liv i hudens sande skønhed.

Der er 3 serum i dette A-vitamin STEP-UP SYSTEM™ som er udviklet med en høj koncentration af A-vitamin.

Anvendes: Begynd med at tilsætte en dråbe Retinol Serum 2 til din anbefalede Environ A-vitamincreme hver aften.
I takt med at din hud vænner sig til produktet, kan du langsomt øge mængden, indtil du kan bruge Retinol Serum for sig selv.

Alternativt kan du påføre Retinol Serum i ansigtet, på halsen eller på særlige hudområder, lade det tørre og derefter bruge den Environ A-vitamincreme, du er blevet anbefalet, morgen og aften.

Det anbefales at bruge 2-4 flasker af Retinol Serum 2, før man stepper op til Retinol Serum 3.

Dette produkt har en holdbarhed på ca 3 måneder.

Bemærk

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller tlf. når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt, så du er sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ produkter i Danmark. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Overstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...