Tilbud

Beautè Pacifique X-tra dry skin fix

Original price was: 229,00 kr..Current price is: 183,00 kr..

Indeholder: 120 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Beautè Pacifique X-tra dry skin fix er en ekstrem blødgørende og reparerende creme med A-vitamin.

Beautè Pacifique X-tra dry skin er en utrolig blødgørende og reparerende creme. Hvis man er udfordret med ekstra tør hud, sart hud og irriteret hud, så vil man elske X-tra dry skin fix. Samtidig er den parfumefri.

Det er et produkt der henvender sig til os alle sammen – mænd, kvinder og især børn og alle husstande burde have sådan en stående derhjemme. X-tra dry skin fix har en fugtighedsbevarende langtidseffekt og den indeholder en høj koncentration af naturlig Squalane og A-vitamin. Disse gør huden mere robust. Er især velegnet til pleje af tør og skadet hud som f.eks ved eksemer og psoriasis.

Anvendes morgen og aften og efter behov hvis huden er i hyppig kontakt med vand. Som sagt kan denne creme anvendes overalt på kroppen, hvor man har udfordret hud – tørre og revnede hænder og fødder, under næsen ved irriteret hud, på læberne, tør hud omkring øjenpartiet, tør hovedbund, ja jeg kunne blive ved.

TIP: Begge mine børn bruger den i ansigtet morgen og aften. Den er god til hvis man har tørret næsen og huden er rød og irriteret. Børn med røde kinder der har været udenfor hele dagen. Så ved at smøre den i deres ansigt 2 x dagligt, beskytter vi deres hud naturligt og den fedter ikke.

Er man lige blevet opereret og har nye ar, så start med at smøre den den på i nogle uger og derefter kan Scars & Stripes anvendes.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...