Tilbud

Beautè Pacifique gaveæske Body

Original price was: 438,00 kr..Current price is: 329,00 kr..

Indeholder: 2 x 200 ml.

Beskrivelse

Forkæl din hud med dette fantastiske body gaveæske fra Beautè Pacifique

Forkæl dig selv eller en veninde med denne lækre Beautè Pacifique Body gaveæske der har både bodylotion og shower gel.

Beautè Pacifique bodylotion til tør hud med A-vitamin

En fantastisk og utrolig effektiv bodylotion der forøger fugtindholdet i huden med 65 % på bare 30 dage. Et rigtigt fugtboost til din hud og samtidig også et anti-age produkt til hele kroppen.

Bodylotion til tør hud har et utrolig højt indhold af hudens naturlige Squalane Olie. Denne creme gør at man kan transportere en masse aktiv A-vitamin ned i huden.

Den er særdeles god til kosmetisk behandling af ekstraordinær tør hud som f.eks psoriasis og eksem. Den virker desuden stærkt lindrende og plejende på irriteret og solskadet hud.
Den kan bruges af alle aldre.

Indeholder: 200 ml

Utrolig mild shower gel fra danske Beautè Pacifique

Med Beautè Pacifique shower gel får man utrolig mild sæbe. Den er sammensat af ingredienser, der renser huden og den gør det helt uden at udtørre. Den er endda mildere mod huden end rent vand, men renser alligevel huden effektivt. Denne her shower gel kan anvendes på den mest sensible hud.

Efterlader huden ren og dejlig blød. Anvend derefter en god fugtgivende bodylotion og jeg anbefaler denne her Beautè Pacifique Bodylotion uden Parfume med A-vitamin.

TIP: Denne her shower gel anbefales også som håndsæbe til personer med sart hud. Eller til dig der vil passe ekstra godt på dine hænder ved hyppig håndvask eller afspritning.

Indeholder: 200 ml

Yderligere information

Producent