Carroten Coconut Dreams Dry Oil Solspray

199,00 kr.

Indeholder: 150 ml.
FAKTOR 30 er pt udsolgt fra leverandøren.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Carroten Coconut Dreams Dry Oil Solspray føres i 2 styrker, du kan vælge mellem SPF 20 og 30!

Coconut Dreams Suncare Dry Oil SPF 20 og SPF 30 er en effektiv og solbeskyttende dry oil på spray, som samtidig giver en dyb, solbrun og strålende glød til huden.

Carroten er en virkelig god og lækker solserie, som er utrolig nem at bruge. Her får man virkelige god beskyttelse og som er baseret på en avanceret 3-dobbelt solbeskyttelse teknologi, der beskytter bredspektret mod UVA, UVB & IR og samtidig skaber en vedvarende glød med et væld af plejende ingredienser.

En 3-dobbelt solbeskyttelse teknologi omfatter flere forskellige komponenter, der arbejder sammen for at give en omfattende beskyttelse mod solens skadelige virkninger. Dette omfatter en bredspektret solbeskyttelse, antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler dannet af sollys, og fugtgivende ingredienser for at opretholde hudens hydrering under solpåvirkning.

Produkterne er dermatologisk testet, veganske og indeholder koralvenlige filtre. Hvilket gør at du også tænker på miljøet samtidig med at du plejer din hud.  Den føres i 2 udgaver. En med faktor 20 og en med faktor 30.

OBS: Faktor 30 er desværre pt udsolgt fra leverandøren. Men der er ikke den store forskel i beskyttelse af din hud. Det er kun nogle procenter i forskel.

Se også Carroten Coconut Dreams Dry Mist Solcreme.

  • Sandafvisende
  • Øjeblikkelig kølende
  • Gulerod/kokosolie, som forbedrer farveprocessen
  • Høj UVA/UVB og IR-beskyttelse
  • 360 spraysystem
  • Vegansk & Dermatologisk testet
  • Vælg imellem faktor 20 eller 30

Carroten Coconut Dreams Dry Oil Solspray

Yderligere information

Vælg Faktor

SPF 20, SPF 30

Producent

Du kunne også være interesseret i...