Tilbud

Beautè Pacifique Symphonique gaveæske

Original price was: 1.013,00 kr..Current price is: 799,00 kr..

Indeholder 3 produkter

Beskrivelse

Beautè Pacifique Symphonique gaveæske med Dagcreme, Natcreme & Serum.

Symphonique gaveæske fra Beautè Pacifique er den perfekte gaveide, hvor du får dagcreme, natcreme og serum fra serien til en helt utrolig pris. Du kan læse mere om produkterne herunder.

Fugtgivende dagcreme fra Beautè Pacifique med avanceret nano-teknologi – Crème Symphonique Day-Time

Føl forskellen allerede ved påføring af Crème Symphonique Day-Time på hudens overflade, når denne creme virker fornyende og opfriskende. Derefter penetrerer den dybt med en rig palette af anti-age ingredienser, der hver især har deres specifikke langtidseffekt.

Crème Symphonique-serien er resultatet af den nyeste dermatologiske videnskab og er nøje sammensat af Beauté Pacifique med flere ingredienser, der virker foryngende og genopbyggende. Sammen giver de Symphonique-produkterne den optimale, foryngende hudpleje til den voksne hud. Cremen er særligt udviklet til at tilføre blødgørende og beroligende ingredienser til den tørre og følsomme hud.

Påfør cremen på renset hud – eller endnu bedre, efter påføring af Serum Symphonique – med et eller to pump efter behov og fordel den med let fingermassage, indtil den er fuldt absorberet af huden.

Oplev den avancerede nano-teknologi og den optimale fugtgivende pleje til din voksne hud med Crème Symphonique Day-Time. Din hud vil takke dig for den nærende omsorg!

Indeholder 50 ml.

Crème Symphonique Night-Time fra Beautè Pacifique. Opnå en foryngende effekt med denne avancerede natcreme, der indeholder hele seks forskellige A-vitamintyper.

Beautè Pacifique Crème Symphonique Night-Time giver en unik kombination. Den giver både en hurtig collagen-genopbyggende anti-age effekt og etablerer samtidig et langtidseffektivt depot af reparationsparat A-vitamin i huden. Takket være Beauté Pacifiques dokumenterede squalane-baserede nano-teknologi trænger A-vitaminerne dybt ned i læderhudens elastiske fibernetværk, hvilket resulterer i en ægte foryngelse af huden.

De mange øvrige ingredienser i natcremen arbejder sammen med deres supplerende hudforbedrende egenskaber, hvilket skaber en symfoni af pleje til den voksne hud. Påfør cremen direkte på renset hud med et eller to pump efter behov og fordel den med en let fingermassage, indtil den er fuldt absorberet.

BEMÆRK: Undgå at påføre natcremen i øjenomgivelserne! Den her natcreme er meget aktiv og kan i enkelte tilfælde kræve lidt tilvænning. Begynd derfor med at påføre den i et meget tyndt lag på renset hud – kun hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, skal cremen først bruges igen, når rødmen er forsvundet. Efter behov kan cremen gradvist anvendes hyppigere.

Oplev den foryngende virkning af vores avancerede natcreme og forkæl din hud med den absolut optimale pleje. Din hud vil takke dig for det!

Anbefales til den voksne hud og kan både bruges af mænd & kvinder.

Indeholder 15 ml.

Serum Symphonique fra Beautè Pacifique – Avanceret Hyaluron Serum med Anti-Age Teknologi!

Serum Symphonique er en unik hybrid af et kraftfuldt Hyaluronic Serum, der kombinerer intens fugtighed med avanceret anti-age peptid-teknologi.
Indeholder 5 ml

Med to aktive hyaluronsyre-typer forsynes huden straks med ekstra fugt, der opretholdes på et forhøjet niveau hele dagen. Hyaluronsyre-niveauet forbedres yderligere af en tilføjet peptid, der stimulerer hudens naturlige produktion af hyaluronsyre indefra. Dette udglatter og udfylder huden, så den får et ungdommeligt udseende. En anden avanceret peptid afslapper hudens mikro-muskulatur og udglatter fine udtryksrynker. Endelig styrker en tredje peptid hudens forsvar mod skader forårsaget af synligt og usynligt lys.

Beauté Pacifique’s eget PAPAIN-baserede exfolieringskoncept støtter de aktive ingrediensers penetration ved blidt at fjerne de øverste døde hudceller og åbne op for en bedre indtrængning af de aktive ingredienser. Serum Symphonique efterlader din hud velfugtet og med en naturlig glød, så du er perfekt forberedt til din foretrukne dagcreme og makeup.

Få en strålende hud med denne serum – din perfekte partner i kampen mod alderstegn!

Den anbefales til den voksne hud (mænd & kvinder), da den giver maksimal anti-age effekt.

Yderligere information

Producent