Beauté Pacifique Clinical stærk skrubbepeeling

289,00 kr.

Indeholder: 50 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Beauté Pacifique Clinical stærk skrubbepeeling med Rooibos og Propolis

Beauté Pacifique Clinical stærk skrubbepeeling er en specielt stærkt virkende skrubbe peeling med perfekte runde skrubbekorn, der mekanisk løsner døde og overflødige hudceller og åbner tilstoppede porer. Det er en kombinationen af den biologiske exfoliering og det blide mekaniske slid gør overfladen på huden ekstraordinær blød.

Indeholder Rooibos der er med til at dæmpe irritation i huden, da det virker anti-inflammatorisk. Resultatet er en langt yngre, blødere og mere glansfuld hud overflade, der er mere ensartet.

Propolis er naturens egen forsvar mod infektioner i huden og er antibakteriel. Clinical linje består af særligt stærke og effektive produkter.

Clinical er udviklet sammen med danske hudlæger og produkterne har et højt indhold af aktive ingredienser, der forebygger og reparerer eksempelvis akne, eksem og solskadet hud.

Hvis du leder efter de rette produkter til at afhjælpe dine hudproblemer, så prøv vores Clinical linje. Resultatet er en langt yngre, blødere og mere glansfuld hud overflade, der er mere ensartet.

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...