Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator stærk skrubbepeeling

289,00 kr.

Indeholder: 50 ml.

VI ANBEFALER (klik flueben & vælg evt. variant)

Beskrivelse

Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator er en stærk skrubbepeeling med Rooibos og Propolis

Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator er en stærk skrubbepeeling med specielt stærkt virkende skrubbe peeling og perfekte runde skrubbekorn. De sørger for mekanisk at løsne døde og overflødige hudceller og åbner tilstoppede porer. Det er en kombinationen af den biologiske exfoliering og det blide mekaniske slid gør overfladen på huden ekstraordinær blød.

Den indeholder Rooibos der er med til at dæmpe irritation i huden, da det virker anti-inflammatorisk. Resultatet er en langt yngre, blødere og mere glansfuld hud overflade, der er mere ensartet.

Propolis er naturens egen forsvar mod infektioner i huden og er antibakteriel. Clinical linje består af særligt stærke og effektive produkter.

Clinical er udviklet sammen med danske hudlæger og produkterne har et højt indhold af aktive ingredienser. Den forebygger og reparerer eksempelvis akne, eksem og solskadet hud.

Hvis du leder efter de rette produkter til at afhjælpe dine hudproblemer, så prøv vores Clinical linje. Resultatet er en langt yngre, blødere og mere glansfuld hud overflade, der er mere ensartet.

SÆRLIGE FORDELE

  • Exfolierer huden for et langt glattere og yngre udseende
  • Fjerner døde hudceller
  • Øger hudens fugtniveau
  • Stimulerer blodcirkulationen
  • Åbner tilstoppede porer og virker mod de inflammationstilstande, der opstår i uren hud
    50 ml/ tube

Yderligere information

Producent

Du kunne også være interesseret i...