Environ Tri BioBotanical Revival Masque 15 ml

189,00 kr.

Beskrivelse

Environ Tri BioBotanical Revival Masque er en maske der sørger for at din hud får en strålende og sund glød.

Environ Tri BioBotanical Revival Masque giver dit ansigt et løft og sørger for at din hud får en fantastisk strålende og sund glød.

Den hjælper dig samtidig også med at gøre din hud mere modstandsdygtig. Det er en fantastisk effektiv maske, der gør at du føler huden bliver glattere og sørger for du ser yngre ud.

Den er udviklet med en revolutionerende kombination der består af tre ingredienser. Det er dem der i den rette kombination sørger for at du får både mere lækker glat hud, og samtidig også at huden bliver mere modstandsdygtig. Specielt i den kolde tid hvor huden udsættes for et hårdere klima, vil den gøre underværker.

Den hjælper også i sommertiden, men om vinteren er den ekstra god for huden. I sommer perioden er det dertil også vigtigt at du bruger den sammen med solcreme.

Husk du kan også få den i en 50 ml udgave – TRYK HER.

Bemærk ved Environ

Da Environ har et meget højt indhold af aktive ingredienser og høje A-vitaminkoncentrationer, må produkterne kun sælges online med godkendelse fra en uddannet hudspecialist. Du vil derfor blive kontaktet på den oplyste mail eller telefon når du har bestilt Environ produkter. Her vil jeg vejlede dig i de produkter du har købt. Dermed er du sikker på at det er de rigtige produkter for dig.

Du kan også kontakte mig på info@kosmetologbehandling.dk inden du bestiller. Dette er et krav fra Environ, som via den danske distributør har uddannet og godkendt forhandlerne af Environ. Det sikres herved, at du bliver vejledt korrekt i brugen af produkterne og herved får det bedste resultat.

Hvis du ikke ønsker at modtage vejledning i korrekt anvendelse af produktet, har du mulighed for at fravælge dette når du gennemfører dit køb.

Ovenstående er IKKE et krav, hvis du tidligere har købt Environ produkter hos Vivian Hede.

Yderligere information

Producent