Tilbud

Environ Juleæske Hydra-Essentials Celebration Trio

1.250,00 kr.

Indeholder 3 produkter

Beskrivelse

Hydra-Essentials Celebration Trio juleæske fra Environ giver din hud ekstra næring!

Hydra-Essentials Celebration Trio gaveæske fra Environ. En fantastisk skøn juleæske, der virkelig giver din hud ekstra næring i denne kolde tid.

Environ Vita-Antioxidant Hydrating Olie kapsler med et boost af antioxidanter og A-vitaminer, som tilfører energi til tør og træt hud

Environ Vita-Antioxidant Hydrating er fugtgivende oliekapsler med indhold af en luksuriøs, fint tekstureret formel. Den tilfører energi til tør og træt hud og efterlader huden med et fløjlsblødt udseende.

Olie kapslen plejer og tilfører intens fugt til tør, stresset hud, så huden fremstår med et frisk og levende udseende.

Forbedrer udseendet af solskadet hud samt udvisker tidlige aldringstegn.

Indeholder 30 stk.

Environ Vita-Peptide Eye Gel med A-vitamin og antioxidanter

Environ Vita-Peptide Eye Gel er en fantastisk og hurtig absorberende øjengel med essentielle vitaminer, antioxidanter og peptider. Den hjælper med at fugtmætte huden og giver samtidig glød til øjenpartiet.

Denne eye gel giver huden mere ”fylde” og reducerer fine linjer, så huden kommer til at se glattere ud. Samtidig hjælper den også med at reducere de eksisterende ansigtsrynker og har vist sig at virke effektivt imod, at de kommer igen.

Den kan bruges af alle morgen og aften. De udvalgte peptider er især god til brug på den sarte og følsomme hud omkring øjnene.

Indeholder 10 ml.

Focus-CIT

Et lille håndholdt needling-stempel omsluttet af 0,1 mm mikronåle i kirurgisk stål. Focus-CIT giver mulighed for at fokusere på områder, som typisk er svære at behandle, som f.eks. overlæben og øjenomgivelserne.

Environ Juleæske Hydra-Essentials Celebration Trio

Yderligere information

Producent