Clinical Super3 Booster

Clinical Super3 Booster er en meget stærk og meget hudvenlig Vitamin A creme, der effektivt forebygger og reparerer:

  • Tynd og gennemsigtig hud
  • Solskader og aldersforandringer
  • Uren hud

Resultatet er en mere ensartet hud overflade med en klar visuel foryngelse og en klar strukturel forbedring.

Clinical Super3 Booster har med sit høje indhold af tre effektive og særligt stabile typer A vitamin-estre en ekstraordinær god anti-age effekt, idet den gendanner tabt kollagen struktur i hele hudens tykkelse, så fine liner og rynker mindskes.

Cremen forstærker endvidere overhudens struktur, så huden bliver mere robust og modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger. Cremen er også velegnet til behandling af uren hud.

Clinical Super 3 Booster fås i følgende størrelser:

50 ml / tube
100 ml / tube 

 INGREDIENSER / INCI

1. Aqua/Water
2. Glycerin
  3. Squalane
4. Glyceryl Stearate
5. PEG-100 Stearate
6. Diethylhexyl Succinate
7. Argania Spinosa Kernel Extract
8. Tridecyl Stearate
9. Tridecyl Trimellitate
10. Dipentaerythrityl
11. Hexacaprylate/Hexacaprate
12. Marrubium Vulgare Extract
13. Lanolin
14. Cetearyl Alcohol
15. PEG-20 Stearate
16. Triolein
17. Prunus Amygdalus Dulcis/ Sweet Almond Oil
18. Serenoa Serrulata Fruit Extract
19. Sesamum Indicum / Sesame Seed Oil
20. Hordeum Vulgare Cera/ Spent Grain Wax

21. Triticum Vulgare / Wheat Germ Oil
22. Linoleic Acid
23. Palmitic Acid
24. Behenic Acid
25. Beta-Sitosterol
26. Propylene Glycol
27. Propyl Gallate
28. Ascorbyl Palmitate
29. Tocopheryl Acetate
30. Phenoxyethanol
31. Ethylhexylglycerin
32. Retinyl Palmitate
33. Tocopherol
34. Saccharide Isomerate
35. Sodium Lactate
36. Propolis Cera Water Extract (PWE)
37. Retinyl Acetate
38. Arachis Hypogaea/Peanut Oil
39. Stearic Acid
40. Behenyl Alcohol
41. Retinyl Propionate
42. Parfum/Fragrance
43. Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
44. Glycyrrhiza Glabra/Licorice Root Extract
45. Tetrasodium EDTA
46. Maltodextrin
47. Rooibosekstrakt (Aspalathus Linearis Leaf)
48. BHT
49. Sodium Benzoate
50. Potassium Sorbate
HOVEDINGREDIENSER:

  1. Squalaneer en olie, der forekommer naturligt i huden og udgør en vigtig del af det lipide system. Den unge og raske hud indeholder i forvejen en optimal mængde Squalane, men med alderen falder niveauet drastisk. Den sol- og aldersskadede hud absorberer derfor Squalane særdeles godt, og penetrationsevnen er usædvanlig stor. Nanometriske dråber af Squalane fungerer som effektive ”transportører” for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på Squalane i huden medfører alt for tidlig ældning med tørhed og manglende elasticitet. Tørre og aldersforandrede områder som hænder, albuer, hæle etc. bliver hurtigt utrolige bløde, når Squalane påføres i den rigtige formulering.

7, 18, 19. Sebum-Regulering er en særlig blanding af naturlige ekstrakter, der betydeligt nedsætter hudens produktion af fedtstof. Dette reducerer endda alvorlige problemer med bumser og urenheder. Især urenheder, der skyldes hormonel ubalance kan behandles effektiv. Ingredienserne virker ved at hæmme testosteron syntesen. Det er netop testosteron, der regulerer hudens produktion af fedtstof.

  1. Lanolin (renset, farmaceutisk kvalitet) spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af hudens fugtbalance og bevirker en usædvanlig fin hud overflade, specielt når den anvendes i kombination med Squalane. Tidligere problemer med Lanolin-allergi er minimeret i dette produkt, idet den her anvendte Lanolin er farmaceutisk ren, og alle urenheder er fjernet.20. Hordeum Vulgare Cera/Spent Grain Waxvirker anti-inflammatorisk og beroligende på hud, der nemt rødmer eller irriteres.
  2. Tocopheryl Acetateer en type E-vitamin, der spiller en vigtig rolle ved at beskytte både huden og produkterne mod skadelige frie radikaler.
  3. Retinyl Palmitateer en særligt stabil type Vitamin A, som er formuleret ind i cremen, så den forbliver meget aktiv – både under opbevaring samt, når den påføres huden. Indkapslet i nanometer-store dråber af Squalane kan A-vitaminen arbejde sig dybt ned i huden i mængder, der er tilstrækkelige til, at hudens celler stimuleres til at gendanne tabt collagenfiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linjer, og strukturen i hele hudens tykkelse forynges væsentligt. I den patenterede kombination med Squalane, der fungerer som effektiv transportør gennem huden, har Vitamin A en helt unik og særdeles effektiv anti-age effekt. Ultralydstudier har vist anti-age effekter svarende til 10-20 års foryngelse.
  4. Tocopheroler en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er I stand til at reducere fine linjer og rynker.
  5. Propolis Cera Water Extract (PWE)er naturens eget middel mod infektioner, kendt som det honningbierne bruger i deres kuber – her anvendt i allergenfri, farmaceutisk ren kvalitet.