Japansk Cosmo lifting – pris kr. 499,-

Japansk Lifting er den nyeste trend inden for naturlig ansigtsløftning. Liftmetoden bygger på de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i kombination med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur samt lymfedrænage. Japansk Lifting er en unik behandlingsform for både mænd og kvinder. Det er primært ansigtets muskler, som viser tegn på ældning, ikke selve huden. Anspændte muskler under huden kan resultere i slap hud.

Japansk lifting deluxe 75 min – pris KUN kr. 599,-

Fantastisk følelse af ro i hele kroppen og behandlingen har dermed også en skøn afstressende effekt for krop og sjæl. Muskelstimulation er en dybdegående massage, hvor man virkelig kommer i dybden af de ansigtsmuskler vi har. Lad dit ansigt blive forkælet med denne luxus udgave.

Udover japansk lifting får du ekstra muskelstimulation og ekstra behandling af øjenpartiet.

Oxygen facelifting 75 min – pris kr. 699,-

Kombinere 2 fantastiske behandlinger i en behandling og få et godt resultat med japansk cosmo lifting efterfulgt af oxygen fugt boost.
Denne behandling er det bedste du kan give dig selv. Du vil kunne mærke og se en forskel efter behandlingen.

 

Oxygen Facelifting Deluxe  90 min – pris 799 ,-

Giv din hud det bedste og få både Japansk Cosmo Deluxe & Oxygen behandling i èt.

 

BOOK et kurforløb på 6 behandlinger – betal KUN for 5

Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder ansigtets muskler, og dermed bliver blodgennemstrømningen i ansigtshuden bedre, hvilket giver en smukkere glød og udstråling. Samtidig dræneres ansigtet for væskeophobninger, så misfarvninger og poser under øjnene mindskes eller forsvinder helt.’

Behandlingen er meget afslappende og behagelig. En kombination af Japansk Lifting, ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

Teknikken jeg anvender er lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også af kroppen.

Fordele og effekter ved Japansk Cosmo Lifting

  • Stimulerer kredsløbet i ansigtets muskler og nerver
  • Hudpleje med stimulerende massage, samt rensende og nærende maske.
  • Afspænder ansigtsmuskler
  • Afstressning
  • Terapeutisk virkning ved nedsat bevægelighed i ansigtsmuskler, ansigtslammelser
  • Sundhed og velvære i hele kroppen
  • Du vil kune se resultatet i spejlet umiddelbart efter den første behandling.

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, behandlingen indeholder stimulering af 24 akupunkturpunkter som alle påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter kun en behandling vil Japansk Lifting reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Japansk Cosmo Lifting

Lone Sorensen Institute
Jeg har taget uddannelsen som certificeret Japansk Lift terapeut hos Lone Sorensen Institute Barcelona. Lone er ophavsmand(kvinde) til denne behandling, og det er en garanti for at du hos mig får en professionel behandling.
Japansk Cosmo Lifting

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH