Japansk lifting

Japansk Lifting påvirker hele kroppen. Med japansk Lifting foryngres og løftes hele ansigtet, fine linjer og hævelser reduceres. Derudover kommer der mere farve, glød og udstråling til ansigtet ved at spændinger i muskler og væv frigives.

Metoden har ikke kun indflydelse på ansigtet, men påvirker hele kroppen, da behandlingen stimulerer hele 24 akupunkturpunkter, som har indflydelse på kroppens energisystem.

Jeg har taget uddannelsen som Japansk Lifting terapeut hos Mette Brandt, København, som er instruktør til denne behandling. Dette er en garanti for, at du hos mig får en professionel behandling.

KLIK HER

BOOK tid Japansk Lifting

Prisen for Japansk Liftning er kr. 489,- for 60 min.

japansk-lifting
japansk liftning

Japansk lifting forynger ansigtet

Japansk Lifting påvirker hele kroppen. Med japansk Lifting foryngres og løftes hele ansigtet, fine linjer og hævelser reduceres. Derudover kommer der mere farve, glød og udstråling til ansigtet ved at spændinger i muskler og væv frigives.

Metoden har ikke kun indflydelse på ansigtet, men påvirker hele kroppen, da behandlingen stimulere hele 24 akupunkturpunkter, som har indflydelse på kroppens energisystem.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH